Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Avi- Top Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produse marinate si fragezite 1001 Specialitati
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1001 Specialitati - Produse Marinate

Produsele 1001 Specialitati pot fi preparate rapid si usor, atat de catre bucatari experti cat si de catre cei mai putin experimentati in arta culinara. Efectul va fi acelasi, fie ca optati pentru piept de pui inabusit la cuptor, aripioare la tigaie sau pulpe dezosate pe gratar. Adaosul de ierburi aromatice atent alese, condimente exotice sau zeama de lamaie confera carnii proaspete de pui arome deosebite, specifice delicateselor din lumea intreaga, completandu-i totodata proprietatile nutritive.
Produsele din aceasta gama sunt:
Piept de pui Garlic & Parsley
Piept de pui Tandori
Aripioare Yucatan
Aripioare Piri Piri
Snitel din piept de pui Nuggets
Pulpe dezosate Co Praha
Pulpe dezosate Maitre d'Hotel
Mix Family 1001 specialitatii
Mix Family Arome de poveste

1001 Specialitati vine in intampinarea dorintelor omului contemporan cu o variata gama de produse menite sa satisfaca in timp record pana si cele mai rafinate gusturi in materie de arta culinara.

Avand o pondere ridicata a tesutului muscular de cea mai buna calitate, carnea proaspata de pasare este mai gustoasa decat cea a mamiferelor, mult mai frageda, datorita texturii fine, si mai sanatoasa.

Fiind bogata in vitamine (A, C, D, complexul de B-uri) si proteine, si saraca in grasimi si calorii, carnea de pui devine astfel un aliment indispensabil, recomandat tuturor categoriilor de varsta.
Din Gura in Gura